Waarom inmeten volgens de NEN 2580 normering?

NEN metingen

Een ruimte professioneel laten inmeten volgens de NEN 2580 norm? Bij NENmetingen.nl kunt u terecht voor het laten inmeten van uw woning of bedrijfspand. Het inmeten gebeurt door onze ervaren NEN inmeters volgens de gestelde richtlijnen en regels. Met een NEN 2580 meetrapport kan u potentiële kopers of huurders verzekeren van het exacte gebruiksoppervlak.

Hoe werkt een NEN 2580 meting?

Het inmeten volgens de NEN 2580 normen gebeurd op locatie en wordt uitgevoerd door één van onze ervaren en gespecialiseerde specialisten op het gebied van inmeten. Er wordt gestart met het schetsen van een plattegrond van het object. Vervolgens wordt er begonnen met inmeten en worden de gegevens genoteerd in de plattegrond. Vervolgens wordt er bij ons op kantoor een meetrapport conform de NEN 2580 opgesteld. Tot slot wordt deze binnen één week naar u toegestuurd.

Waarom inmeten volgens de NEN 2580 normering?

Het inmeten volgens de NEN 2580 normering zorgt ervoor dat uw object zeer accuraat wordt ingemeten. Zo weet u zeker hoeveel vierkante meters oppervlak u in bezig heeft en kan u dit laten zien aan potentiële huurders of kopers. In het verleden ontstond er tussen verkopers/verhuurders en kopers/huurders nog wel eens een misverstand over het oppervlak. Een meting volgende de NEN 2580 normering zorgt ervoor dat het exacte oppervlakte bekend is.

Afspraak inplannen

Wilt u het exacte oppervlakte van uw woning, gebouw of ruimte weten? Het aanvragen van een NEN 2580 meting zorgt ervoor dat er duidelijkheid is wat betreft het exacte oppervlak van het desbetreffende object. Na het ontvangen van een aanvraag plannen wij samen met u een afspraak in voor de meting.

NEN 2580 meting aanvragen