NEN 2580 offerte aanvragen

NEN metingen

Bij ons kunt u eenvoudig een NEN meting volgens de NEN 2580 normen aanvragen. Zo weet u exact het aantal vierkante meters van het pand in kwestie. De kosten voor een NEN meting zijn afhankelijk van de grootte van het pand. Nadat u een NEN 2580 meting aanvraagt ontvangt u van ons een gepersonaliseerde offerte. Zodra u akkoord gaat met de offerte plannen wij samen met u een afspraak in voor de opname.

NEN 2580 meetrapport

Een NEN meting is een meting volgens de Nederlanse NEN 2580 norm. Deze norm is er voor het bepalen van het exacte oppervlakte en de inhoud van een gebouw. Door een meting uit te laten voeren volgens deze norm kan er geen misverstand ontstaan bij verhuur of verkoop van het pand. In een NEN 2580 meetrapport worden de volgende soorten oppervlakten en inhouden omschreven:

  • GO, wat staat voor GebruiksOppervlakte en vooral gebruikt wordt in de woningbouw.
  • VVO, wat staat voor Verhuurbare Vloeroppervlakte. Deze term wordt vooral gebruikt in de utiliteitsbouw.
  • BVO, wat staat voor Bruto Vloeroppervlak.
  • NVO, wat staat voor Netto Vloeroppervlak.

Hoe werkt een NEN meting?

Na het aanvragen van een meting en het maken van een afspraak voor de opname komt er een adviseur het pand inmeten. Aan de hand van de opgenomen gegevens wordt er vervolgens bij ons op kantoor een NEN meetrapport opgesteld. Na de opname ontvangt u binnen 1 week het meetrapport. Bij minder complexe panden leveren wij vaak nog sneller het rapport.

Meetrapport aanvragen

Vul direct het contactformulier in om direct vrijblijvend een offerte per mail te ontvangen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan gerust naar 085 – 018 8712 voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag.

NEN 2580 meting aanvragen