NEN 2580 meting kosten

NEN metingen

De kosten voor een NEN 2580 meting zijn sterk afhankelijk van het aantal vierkante meters , de bouwtekeningen en de complexiteit van de ruimte dat ingemeten moet worden. Zo kan een heel complex pand met goede bouwtekeningen minder tijd in beslag nemen dan een eenvoudig pand waar geen goede bouwtekeningen beschikbaar zijn.

De kosten van een NEN 52580 meting kunnen enorm verschillen. Wat de exacte kosten zijn voor een NEN meting is dan ook moeilijk in te schatten. Bekijk onze prijzen of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Waarom een NEN 2580 meetrapport?

Wij meten altijd volgens de richtlijnen van de Europese NEN 2580 norm, waardoor het meetrapport altijd duidelijkheid biedt over de exacte oppervlakte en inhoud van een gebouw. Doordat onze ervaren medewerkers meten volgens deze richtlijnen zijn deze gegevens eigenlijk altijd kloppend.

Hoe werkt een NEN 2580 meting?

Als er een afspraak is ingepland voor een opname van uw pand is het belangrijk dat onze adviseurs toegang hebben tot elke ruimte in het pand. Elk hoekje van het pand moet namelijk opgemeten worden.

Aan de hand van de uitgevoerde metingen zal de adviseren een NEN 25080 meetrapport opstellen. Het opstellen van dit rapport gaat natuurlijk conform de NEN 2580 norm. Een meetrapport geeft duidelijkheid over:

NEN 2580 meting laten uitvoeren

Heeft u een NEN meetrapport nodig voor uw bedrijfspand(en)? Dan kunt u gemakkelijk via onze website contact opnemen. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze medewerkers. En wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook deze kunt u online aanvragen!

NEN 2580 meting aanvragen