NEN 2580 meetrapport opstellen

NEN metingen

Wanneer u een NEN 2580 meetrapport wilt laten opstellen door een gecertificeerd bedrijf dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij verzorgen graag een NEN 2580 meting voor u en leveren binnen één week een correct en nauwkeurig meetrapport. Nadat u een aanvraag voor een meting bij ons heeft gedaan schakelen wij snel. Wij reageren daarom altijd snel op uw offerte aanvraag. Bij een akkoord op onze offerte kunnen wij samen met u dezelfde dag nog een voorsteldatum plannen voor de meting op locatie.

NEN 2580 meetrapport binnen één week

Nadat de meting op locatie heeft plaatsgevonden ontvang u van ons al binnen één week het NEN 2580 meetrapport. Onze adviseurs hebben namelijk één week om de uitgevoerde meting nauwkeurig en correct uit te werken. Bij een NEN 2580 meting wordt de oppervlakte van een ruimte of pand secuur opgenomen en verwerkt tot een geldig meetrapport. Zo voorkomt u misverstanden met eventuele huurders en/of kopers van de ruimte.

Meerdere ruimtes binnen een pand

Heeft u een pand opgesplitst in meerdere ruimtes met verschillende huurders? En wilt u een verdeling in vierkante meters ontvangen per ruimte? Dan kan dat natuurlijk ook. De adviseur ter plaatse zal tijdens de inspectie opnemen welke ruimte er aan welke huurder is toebedeeld. Eventuele algemenen ruimten die door alle huurders worden gebruikt, worden verdeeld tussen de verschillende huurders. Zo krijgt u inzichtelijk hoeveel vierkante meter iedere huurder nu precies huurt. Heeft u meerdere ruimtes binnen een pand en wilt u een verdeling in uw meetrapport? Dan zou het fijn zijn als u dit van te voren bij ons aangeeft. Zo kan de adviseur die op locatie komt er rekening mee houden bij de opname.

NEN 2580 meting aanvragen

Heeft u vragen over een NEN 2580 meetrapport? Of wilt u direct een meting aanvragen? Vraag het gerust aan onze deskundige medewerkers door te bellen naar 085 – 018 8712 of te mailen naar info@nenmetingen.nl.

NEN 2580 meting aanvragen