Meting conform NEN 2580

NEN metingen

Wanneer u uw pand laat inmeten door onze specialisten is dit altijd conform NEN 2580 norm. Dit betekent dat wij volgens de richtlijnen van de Nederlandse normcommissie het exacte oppervlakte en de inhoud van een gebouw bepalen. Na het inmeten volgens deze norm werken wij de opgenomen gegevens uit tot een correct NEN 2580 meetrapport. Het inmeten conform NEN 2580 moet ervoor zorgen dat de uitkomst van de meting zo exact mogelijk is. Zo wordt het exacte oppervlakte en inhoud van het pand vastgesteld in een NEN meetrapport.

Waarom inmeten conform NEN 2580?

Als pandeigenaar wilt u natuurlijk duidelijk hebben wat het oppervlak en de inhoud van uw pand is. Zeker als u de ruimte wilt verhuren is het belangrijk om het exacte aantal vierkante meters inzichtelijk te hebben. De huurprijs is namelijk vaak hierop bepaald. Een NEN 2580 meetrapport voorkomt misverstanden tussen u als pandeigenaar en eventuele kopers/huurders. Ook bij het verdelen van een ruimte aan meerdere huurders is een meetrapport erg handig.

NEN 2580 meting aanvragen

Heeft u vragen over een NEN 2580 meetrapport? Wilt u direct een NEN meting aanvragen? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar 085 – 018 8712 of te mailen naar info@nenmetingen.nl.

NEN 2580 meting aanvragen